de eerste date

Je hebt een date ! wat nu ?

Het is eindelijk zo ver, het is je gelukt een leuke date te vinden, een leuke dame of heer met wie je direct een klik voelde na het eerste gesprek. Jullie spreken af en gaan dineren in een geweldig restaurant. Daar is hij of zij dan in levenden lijve. Maar wat zeg je ? Waarover praat je tijdens de eerste date?

Leer elkaar beter kennen

Je kan starten door te vertellen hoe leuk je date gekleed is en hoe prachtig hij of zij eruit ziet. Vertel hoe blij je bent dat je date tijd heeft gemaakt om daar met je te zijn. Complimenten zijn altijd welkom bij dames en al helemaal als jullie elkaar voor de eerste keer ontmoeten. Vertel ook een beetje over jezelf en dat je best een beetje bang was elkaar uit te vragen. Ben je een man, laat haar dan weten dat mannen ook vrees hebben om vrouwen uit te vragen. Toon interesse in haar of zijn bezigheden, door te vragen hoe de dag al geweest is. Interesse tonen in de andere zijn activiteiten wordt toch altijd als een pluspunt ervaren door de tegenpartij. .

Houd het leuk en luchtig

Praat ook over je toekomstplannen en wat je momenteel in je leven doet. Vertel dat je een leuke baan hebt en een eigen huis. Vrouwen vinden dat bijvoorbeeld wel heel erg belangrijk. Als laatste, als het eten er is, zou je ook kunnen praten over het eten, vooral als het gesmaakt heeft. Zo houd je het lekker levendig tijdens de eerste date en is het niet één en al stilte en saai. Na het eten kun je voorstellen een wandeling te maken. Tijdens de wandeling kun je aangeven hoe leuk je de avond vond en als het je echt beviel, zou je haar misschien nog eens uit kunnen vragen ...

Internet dating is hot

Tegenwoordig is het niet vreemd meer dat mensen via een dating website hun romantische date ontmoeten. Het internet geeft mensen immers toegang tot veel meer potentiële partners dan in de echte wereld. In slechts 20 jaar tijd is het internet uitgegroeid tot één van de belangrijkste plaatsen waar men op zoek gaat naar een – nieuwe – partner. Je kan niet alleen op zoek gaan naar liefde, maar ook naar vriendschap of gewoon gezelschap. Bij online datingsites draait het daarom niet alleen om het zoeken naar een langdurige relatie, maar soms ook om vriendschap en gezelligheid.

Voor- en nadelen

Online dating heeft zo zijn voor- en nadelen en niet altijd pakt het goed uit. Soms is het zo dat het goed mis kan gaan en andere keren gaat het juist super goed. Het is niet vooraf te voorspellen of je echt wel de liefde van je leven zal ontmoeten, maar dat is natuurlijk ook in de 'echte' wereld niet het geval.

couple230Let er zeker op dat je bij een betrouwbare datingsite terecht komt. Er zijn immers heel wat verschillende datingsites en de kwaliteit is niet altijd hetzelfde. Zo zijn er sites die bv. heel wat fake profielen aanmaken, gewoon om bezoekers te lokken. Op dergelijke sites komt je veelal niet in contact met echte mensen en ben je gewoon je geld kwijt. Daarom hebben we op onze datingsite vergelijker een aantal betrouwbare sites opgenomen, waar je zeker bent dat je niet bedrogen wordt.

Registreren bij datingsites is meestal gratis, evenals de basic opties. Wil je verder gaan, dan zal je een abonnement moeten nemen om écht contact te kunnen leggen. Informeer je op voorhand goed hoeveel je dit zal kosten en wat je hier voor terugkrijgt.

Veel kans maar geen 100% garantie

Vergeet niet dat geen enkele online dating site je 100% kan garanderen dat je de ware vind via hun website. Ze stellen echter alles in het werk om ervoor te zorgen dat je in contact komt met singles die ongeveer dezelfde interesse als jouw hebben. Daarvoor hebben de beste sites persoonlijkheidstests en matching technologieën ontwikkeld om de kans dat je een geschikte partner vind zo groot mogelijk te maken.

Maar uiteindelijk zal de klik die 2 mensen voelen toch echt aan hunzelf liggen en daar kan geen enkele algoritme en dating site tegenop.

Soorten datingsites

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

datingsite voor disneyfans

Ben je Disneyfan en single ? Dan is er misschien terug hoop voor jou ! Er is nu namelijk een nieuwe datingsite die single échte Disneyfans aan elkaar probeert te koppelen. De dating site MouseMingle richt zich op de niche-groep van de alleenstaanden die het wel hebben voor Disney en romantiek.

datingsite voor Disney Fans

(c) Reuters

Valentijn date gezocht !

Ben je single maar wil je niet langer alleen zijn ? Dan is Valentijn misschien de ideale periode om op zoek te gaan naar een lieve man of toffe dame en kan je binnenkort misschien wel je liefde verklaren. Alleen Valentijn vieren, kan binnenkort dus verleden tijd zijn.

Wil je een valentijnsdate zoeken ? Dan kan je misschien terecht bij één van de betere online datingsites. Tenminste, als internet dating voor jou geen probleem is ...

Valentijnsdag 2018 : 14 februari

Valentijn is dé dag voor romantische zielen. Zeker voor koppeltjes in een relatie die op die dag hun liefde voor elkaar nog eens extra in de verf zetten. Maar ook voor de alleenstaande die de eenzaamheid beu is en door afspraakjes of een leuke ontmoeting een lief of levensgezel wil vinden (of zelfs misschien voor de verrassing van een leuke, toffe flirt ...)

14 februari is door iedereen gekend als dé dag om romantiek te laten overheersen en verliefd de dag door te brengen. Akkoord, het wordt tegenwoordig misschien veel te veel gecommercialiseerd, maar de sfeer rond Valentijn is nog bij heel wat mensen aanwezig. Hét moment dus om als single te gaan daten !

Valentijn 2017 valentijnsdate datingsite

Valentijnsacties bij de beste datingsites

Ben je nog single en op zoek een Valentijnsdate idee ? Dan kan je misschien Valentijn ideeën opdoen bij de gerenommeerde datingsites zoals Parship, EliteDating, Be2, …. De meeste van deze sites hebben een pagina waar je leuke Valentijn tips (of algemene dating tips) kunt vinden. De ideale start dus om een leuke date online te vinden.

Tips voor date mogelijkheden kan je ook vinden op heel wat andere websites, zoals bijvoorbeeld Flair, Libelle en dergelijke ...

Onze Valentijnstip

Denk eerst na over wat je wilt bereiken in de Valentijnsperiode. Wil je gewoon die dag niet alleen zijn en zoek je dus enkel gezelschap (of een leuke flirt) voor 1 dag ? Of ben je echt wel op zoek naar een vaste relatie en kan Valentijn 2018 voor jou dé start zijn van een nieuwe, langdurige relatie ?

Vind een date door eerst een aantal date tips en date ideeën te bekijken (bijvoorbeeld, maar niet énkel, op datingsites). Tenslotte moet je goed uitmaken of online daten (of een “e-date”) voor jou wel is wat je wilt. Misschien heb je liever direct menselijk contact en ga je liever op zoek naar een lief op café of via een alleenstaanden activiteit ? Aan jou om te beslissen !

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

regionaal daten via een datingsite

Regionaal daten is perfect als er heel veel singles in jouw buurt wonen. Echter, ook grotere datingsites kunnen je helpen een date in jouw plaats te vinden. Zo werkt het ...

Sommige singles willen graag met iemand uit een ander deel van de wereld daten en zijn gelukkig met een langeafstandsrelatie, maar de meesten van ons zoeken toch liever een partner dichter bij huis. Regionaal daten is perfect als je een partner zoekt uit dezelfde stad of hetzelfde dorp en als je er zeker van wilt zijn dat mogelijke dates dichtbij wonen. Echter, regionaal daten werkt alleen als je op een datingsite zit met een groot ledenbestand en met veel leden die ook naar dates in jouw regio zoeken.

 

Go to top