Ben je Disneyfan en single ? Dan is er misschien terug hoop voor jou ! Er is nu namelijk een nieuwe datingsite die single échte Disneyfans aan elkaar probeert te koppelen. De dating site MouseMingle richt zich op de niche-groep van de alleenstaanden die het wel hebben voor Disney en romantiek.

datingsite voor Disney Fans

(c) Reuters

 

Niche datingsites

Als uitleg om deze date site in het leven te roepen, geeft Mouse Mingle op dat de traditionele datingsites niet begrijpen hoe gepassioneerd Disney fans kunnen zijn.

MouseMingle werd opgericht door een man uit Los Angeles. Hij zegt dat er steeds meer niche-datingsites zijn, bv. voor marihuana-rokers of voor Joden. Dat hij niet alleen staat in zijn opinie dat ook Disney fans nood hebben aan een eigen datingsite, toont de reactie vaneen technieker bij Disneyland zelf, Tavres. Hij vond het zelf heel moeilijk om een partner te vinden die even gek was op Disney als hijzelf.

Profiel op Disney datingsite

Daten op MouseMingle gaat net iets anders dan op een 'gewone' datingsite. Bij registratie wordt naast de normale profiel informatie bv. ook gevraagd naar je favoriete Disneyfilm of liedje, welke gadgets je zoal in huis hebt en met welk Disney personage je zelf het beste overeenkomt. Profiel foto's zijn dan weer in je favoriete Disneykostuum om samen met een Disney figuur. Beetje gek of gewoonweg ideaal voor de die hard Disney fans. Je mag er gerust je eigen mening over hebben ...

Bron : Mirror

 

Bewaren