Ben je Disneyfan en single ? Dan is er misschien terug hoop voor jou ! Er is nu namelijk een nieuwe datingsite die single échte Disneyfans aan elkaar probeert te koppelen. De dating site MouseMingle richt zich op de niche-groep van de alleenstaanden die het wel hebben voor Disney en romantiek.

datingsite voor Disney Fans

(c) Reuters

 

Niche datingsites

Als uitleg om deze date site in het leven te roepen, geeft Mouse Mingle op dat de traditionele datingsites niet begrijpen hoe gepassioneerd Disney fans kunnen zijn.

MouseMingle werd opgericht door een man uit Los Angeles. Hij zegt dat er steeds meer niche-datingsites zijn, bv. voor marihuana-rokers of voor Joden. Dat hij niet alleen staat in zijn opinie dat ook Disney fans nood hebben aan een eigen datingsite, toont de reactie vaneen technieker bij Disneyland zelf, Tavres. Hij vond het zelf heel moeilijk om een partner te vinden die even gek was op Disney als hijzelf.

Profiel op Disney datingsite

Daten op MouseMingle gaat net iets anders dan op een 'gewone' datingsite. Bij registratie wordt naast de normale profiel informatie bv. ook gevraagd naar je favoriete Disneyfilm of liedje, welke gadgets je zoal in huis hebt en met welk Disney personage je zelf het beste overeenkomt. Profiel foto's zijn dan weer in je favoriete Disneykostuum om samen met een Disney figuur. Beetje gek of gewoonweg ideaal voor de die hard Disney fans. Je mag er gerust je eigen mening over hebben ...

Bron : Mirror

 

Bewaren

Gratis of betalend ?

Kwaliteit kost geld ...

Waarom zou je betalen voor een abonnement op een datingsite terwijl er zoveel gratis datingsites zijn ? Wel, er zijn uiteraard een aantal redenen. Zoals overal geldt : kwaliteit kost geld. De dating sites waar je moet betalen voor een abonnement, hebben ook meer geïnvesteerd in bv. de kwaliteit van de profielen, de bescherming van uw persoonlijke informatie, het gebruiksgemak, technologie om je profiel te matchen met de ideale partner, enz.

Je betaalt dus voor wat je krijgt. Zeker voor hogeropgeleide singles kan dit een groot verschil betekenen en de kans op het vinden van de juiste partner een stuk gemakkelijker maken.

Sites die met wetenschappelijk onderbouwde matching technieken of persoonlijkheidstest werken zijn bv. PARSHIP, ELITEDATING en Be2.

Online een date zoeken

Er zijn ondertussen heel wat datingsites opgericht. Singles die op zoek zijn naar een partner, een relatie, mensen leren kennen of gewoon een leuke date kunnen zich inschrijven, een profiel aanmaken en zoeken naar een geschikte kandidaat. Heel gemakkelijk, heel snel en keuze uit een heel groot aanbod. Op veel dating sites vind je ook heel wat dating tips.

Soorten datingsites

Dating sites zijn er in maten en gewichten. Of je nu gewoon op zoek bent naar eender welk profiel, een date met een maatje meer, een ondeugende date of een afspraakje met een 50 plusser, voor elke thema vind je wel een gespecialiseerde website.

Datingsites voor hogeropgeleiden

Heb je een hogere opleiding genoten of kom je uit een hogere sociale klasse en wil je mensen leren kennen met een hoger profiel ? Dan kan je terecht op relatiesites die gespecialiseerd zijn in dating voor hoger opgeleiden.

JA, ik wil een leuke single ontmoeten

'Ondeugende datingsites'

Heb je het liever iets ondeugender en ben je niet op zoek naar een relatie maar eerder naar een flirt, een one night stand of gewoon eens vreemdgaan ? Dan heb je ook hier een aanbod een niche dating sites ...

JA, ik wil wel eens een pikante date

 

Seniorendating

Online daten is niet alleen meer voor jongeren want meer en meer 50 plussers starten ook met daten op internet. Ook voor hen zijn er gespecialiseerde niche websites ontstaan die meer en meer succes hebben en senioren aantrekken die op zoek zijn naar een leuke date of die gewoon nieuwe mensen willen leren kennen.

JA, ik wil terug seniorengeluk vinden

Ga naar boven