Erotische avontuurtjes

Wil je meer spanning in je leven ? Of je nu single bent of reeds in een relatie, heel wat mensen zijn op zoek naar een leuk erotisch avontuurtje. Je bent dus zeker niet alleen !

Maar hoe pak je het nu aan ? Je kan bij een avondje stappen natuurlijk heel wat geluk hebben en toevallig iemand tegenkomen die een avontuurtje ook wel ziet zitten. Maar meestal lukt dat toch niet zo goed …

VERGELIJK EROTISCHE DATINGSITES

Erotische datingsites

Een gemakkelijker manier op gelijkgestemden te vinden, is je in te schrijven op een erotische datingsite (ook wel casual datingsite genoemd). Iedereen die zich hier registreert is wel te vinden voor een leuke one night stand of een buitenechtelijke relatie. Je kan selecteren op sexuele voorkeuren, type van relatie (een avondje of langdurig), etc. Je vind er dus zeker en vast wel iemand die hetzelfde zoekt als jijzelf.

erotisch dating via een casual dating site

Alles kan, maar …

Alles kan, maar uiteraard enkel met wederzijdse toestemming. In principe gaat het om 'relaties' zonder verplichtingen. Je moet elkaar dus vinden in wat je wilt. Het heeft geen zin om iemand anders te dwingen tot acties die deze persoon eigenlijk helemaal niet wil.

Verwacht jij een langdurige buitenechtelijke relatie, maar is de ander enkel op zoek naar een losse flirt of eenmalige sexdate ? Begin er dan niet aan. Zoek iemand die dezelfde verwachtingen heeft als jijzelf.

Veilig én discreet !

De basis van dit soort erotische datingsites is geheimhouding en discretie. Sommige sites hebben zelfs een soort 'noodknop' die je kan activeren als je partner toevallig binnenkomt terwijl je op de site aan het surfen bent …

Veiligheid van je gegevens en van de website zelf, is ook een heel belangrijk item voor casual datingsites. Daarom hebben de grote spelers zoals VictoriaMilan en C Date heel wat geïnvesteerd in beveiliging van de gegevens van hun leden. Anonimiteit is immers cruciaal en je wilt uiteraard niet de je gegevens gehackt worden en openbaar gemaakt. Als je wilt erotisch daten, doe het dan dus best bij één van de betrouwbare, gevestigde waarden.

Kwaliteit van erotische date sites

Er zijn heel wat spelers op deze markt, maar niet alle sites zijn van even goede kwaliteit. De bekendste en meest betrouwbare hebben we hierboven al vermeld. Er zijn echter nog heel wat meer spelers. Niet zo betrouwbaar (sommige maken zelfs fake profielen aan om zo leden te lokken …) maar dat wil niet zeggen dat je hier niet kan 'scoren'. Wil je zeker zijn van de échtheid van de leden en van de veiligheid van je gegevens ? Dan ga je toch best voor één van de gevestigde waarden.

Zoek je een échte relatie, dan kan je terecht op één van de betere datingsites voor iedereen, hogeropgeleiden of 50 Plussers.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Gratis of betalend ?

Kwaliteit kost geld ...

Waarom zou je betalen voor een abonnement op een datingsite terwijl er zoveel gratis datingsites zijn ? Wel, er zijn uiteraard een aantal redenen. Zoals overal geldt : kwaliteit kost geld. De dating sites waar je moet betalen voor een abonnement, hebben ook meer geïnvesteerd in bv. de kwaliteit van de profielen, de bescherming van uw persoonlijke informatie, het gebruiksgemak, technologie om je profiel te matchen met de ideale partner, enz.

Je betaalt dus voor wat je krijgt. Zeker voor hogeropgeleide singles kan dit een groot verschil betekenen en de kans op het vinden van de juiste partner een stuk gemakkelijker maken.

Sites die met wetenschappelijk onderbouwde matching technieken of persoonlijkheidstest werken zijn bv. PARSHIP, ELITEDATING en Be2.

Online een date zoeken

Er zijn ondertussen heel wat datingsites opgericht. Singles die op zoek zijn naar een partner, een relatie, mensen leren kennen of gewoon een leuke date kunnen zich inschrijven, een profiel aanmaken en zoeken naar een geschikte kandidaat. Heel gemakkelijk, heel snel en keuze uit een heel groot aanbod. Op veel dating sites vind je ook heel wat dating tips.

Soorten datingsites

Dating sites zijn er in maten en gewichten. Of je nu gewoon op zoek bent naar eender welk profiel, een date met een maatje meer, een ondeugende date of een afspraakje met een 50 plusser, voor elke thema vind je wel een gespecialiseerde website.

Datingsites voor hogeropgeleiden

Heb je een hogere opleiding genoten of kom je uit een hogere sociale klasse en wil je mensen leren kennen met een hoger profiel ? Dan kan je terecht op relatiesites die gespecialiseerd zijn in dating voor hoger opgeleiden.

JA, ik wil een leuke single ontmoeten

'Ondeugende datingsites'

Heb je het liever iets ondeugender en ben je niet op zoek naar een relatie maar eerder naar een flirt, een one night stand of gewoon eens vreemdgaan ? Dan heb je ook hier een aanbod een niche dating sites ...

JA, ik wil wel eens een pikante date

 

Seniorendating

Online daten is niet alleen meer voor jongeren want meer en meer 50 plussers starten ook met daten op internet. Ook voor hen zijn er gespecialiseerde niche websites ontstaan die meer en meer succes hebben en senioren aantrekken die op zoek zijn naar een leuke date of die gewoon nieuwe mensen willen leren kennen.

JA, ik wil terug seniorengeluk vinden

Ga naar boven