Hogeropgeleiden dating

Een date van niveau, is dat wat jij zoekt ? Waarschijnlijk ben je dan een hogeropgeleide of heb je zelf een mooie professionele carrière uitgebouwd. Dan is het uiteraard leuk om je interesses met iemand te kunnen delen. Iemand te hebben die je professionele situatie begrijpt en je hier in steunt. Ook als je nog aan het studeren bent, ga je wellicht graag op date met gelijkgestemden.

Vergelijk hogeropgeleiden datingsites

Maar wanneer vind jij de tijd om op zoek te gaan naar een leuke partner ? Zware studies of lange werkuren zorgen er wellicht voor de je 's avonds niet snel meer de deur uit gaat. En dan is het vinden van een leuke date natuurlijk niet gemakkelijk.

Gelukkig is er een oplossing waarvoor je de deur zelfs niet uit moet gaan …

Datingsites voor hoogopgeleide singles

Een leuke, hoogopgeleide single vinden vanop je laptop of je smartphone ? Het kan … Er zijn namelijk een aantal datingsites die zich specifiek richten op singles met een hogere opleiding of een uitgebreide professionele ervaring. Grote spelers zijn bv. EliteDating en Parship. Aan de hand van een persoonlijkheidstest wordt een profiel van je gemaakt en hoogtechnologische matchingtechnologie zorgt er voor dat er 'automatisch' geschikte kandidaten aan je worden voorgesteld. Aan jou dan om de contacten te leggen met de profielen die er je leuk uit zien. Uiteraard kan je ook zelf op zoek gaan via uitgebreide filtermogelijkheden.

dating voor hoogopgeleide singles

Casual dating …

Ben je hoogopgeleid, géén single, maar wil je eens 'buiten de lijnen kleuren' dan zijn er ook speciale websites waar je een one night stand of buitenechtelijke relatie kan zoeken met een klassevolle dames of heren (zie ook de info over 'erotische datingsites'). De bekendste, en meest betrouwbare, van deze datingsites is waarschijnlijk VictoriaMilan. Een goed alternatief kan C-Date zijn.

Online dating is, meestal, niet gratis. Informatie hierover kan je vinden in ons artikel Wat kost een datingsite ? Meestal zijn er abonnementen van 3, 6 of 12 maand.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Gratis of betalend ?

Kwaliteit kost geld ...

Waarom zou je betalen voor een abonnement op een datingsite terwijl er zoveel gratis datingsites zijn ? Wel, er zijn uiteraard een aantal redenen. Zoals overal geldt : kwaliteit kost geld. De dating sites waar je moet betalen voor een abonnement, hebben ook meer geïnvesteerd in bv. de kwaliteit van de profielen, de bescherming van uw persoonlijke informatie, het gebruiksgemak, technologie om je profiel te matchen met de ideale partner, enz.

Je betaalt dus voor wat je krijgt. Zeker voor hogeropgeleide singles kan dit een groot verschil betekenen en de kans op het vinden van de juiste partner een stuk gemakkelijker maken.

Sites die met wetenschappelijk onderbouwde matching technieken of persoonlijkheidstest werken zijn bv. PARSHIP, ELITEDATING en Be2.

Online een date zoeken

Er zijn ondertussen heel wat datingsites opgericht. Singles die op zoek zijn naar een partner, een relatie, mensen leren kennen of gewoon een leuke date kunnen zich inschrijven, een profiel aanmaken en zoeken naar een geschikte kandidaat. Heel gemakkelijk, heel snel en keuze uit een heel groot aanbod. Op veel dating sites vind je ook heel wat dating tips.

Soorten datingsites

Dating sites zijn er in maten en gewichten. Of je nu gewoon op zoek bent naar eender welk profiel, een date met een maatje meer, een ondeugende date of een afspraakje met een 50 plusser, voor elke thema vind je wel een gespecialiseerde website.

Datingsites voor hogeropgeleiden

Heb je een hogere opleiding genoten of kom je uit een hogere sociale klasse en wil je mensen leren kennen met een hoger profiel ? Dan kan je terecht op relatiesites die gespecialiseerd zijn in dating voor hoger opgeleiden.

JA, ik wil een leuke single ontmoeten

'Ondeugende datingsites'

Heb je het liever iets ondeugender en ben je niet op zoek naar een relatie maar eerder naar een flirt, een one night stand of gewoon eens vreemdgaan ? Dan heb je ook hier een aanbod een niche dating sites ...

JA, ik wil wel eens een pikante date

 

Seniorendating

Online daten is niet alleen meer voor jongeren want meer en meer 50 plussers starten ook met daten op internet. Ook voor hen zijn er gespecialiseerde niche websites ontstaan die meer en meer succes hebben en senioren aantrekken die op zoek zijn naar een leuke date of die gewoon nieuwe mensen willen leren kennen.

JA, ik wil terug seniorengeluk vinden

Ga naar boven