jawel, een datingsite speciaal voor disneyfans !

Ben je een Disney fan en single ? Dan is er misschien terug hoop voor jou ! Er is nu namelijk een nieuwe datingsite die single ├ęchte Disneyfans aan elkaar probeert te koppelen.De datingsite MouseMingle richt zich op de niche-groep van alleenstaanden die het wel hebben voor zowel Disney als romantiek.

MouseMingle datingsite voor Disneyfans

Niche datingsite

Als uitleg om deze site in het leven te roepen, geeft MouseMingle op dat de traditionele datingsites niet begrijpen hoe gepassioneerd Disney fans kunnen zijn.

MouseMingle werd opgericht door een man uit Los Angeles. Hij zegt dat er steeds meer niche-datingsites zijn, bv. zelfs voor marihuana-rokers of voor Joden. Dat hij niet alleen staat in zijn opinie dat ook Disney fans nood hebben aan een eigen datingsite, toont de reactie van een technieker bij Disneyland zelf, Tavres. Hij vond het zelf heel moeilijk om een partner te vinden die even gek was op Disney als hijzelf.

Profiel op Disney datingsite

Daten op MouseMingle gaat net iets anders dan op een 'gewone' datingsite. Bij registratie wordt naast de normale profielinformatie ook gevraagd naar de favoriete Disney film of liedje, welke gadgets je zoal in huis hebt en met welk Disney personage je zelf het beste overeenkomt. Profiel foto's zijn dan weer in je favoriete Disneykostuum of samen met een Disney figuur. Een beetje gek of gewoonweg ideaal voor de die hard Disney fans. Je mag er gerust je eigen mening over hebben.

Bron : Mirror