DATING VOOR HOOGOPGELEIDE SINGLES

Een "date van niveau", is dat wat jij zoekt ? Waarschijnlijk ben je dan een hogeropgeleide of heb je zelf een mooie professionele carrière uitgebouwd. Dan is het uiteraard leuk om je interesses met iemand te kunnen delen. Iemand te hebben die je professionele situatie begrijpt en je hier in steunt. Ook als je nog aan het studeren bent, ga je wellicht graag op date met gelijkgestemden.

Maar wanneer vind jij de tijd om op zoek te gaan naar een leuke partner ? Zware studies of lange werkuren zorgen er wellicht voor de je 's avonds niet snel meer de deur uit gaat. En dan is het vinden van een leuke date natuurlijk niet gemakkelijk. Gelukkig zijn er datingsites speciaal voor jou waar je hoogopgeleide singles kan ontmoeten ... Hieronder bespreken we een aantal van de beste.

Bekijk hieronder onze selectie van datingsites

PARSHIP

PArship datingsite voor hogeropgeleidenPARSHIP BEZOEKEN

Parship is één van de grootste datingsites van België. De site is speciaal bedoeld voor hoger opgeleiden en dat is terug te zien in het ledenbestand. Meer dan 75% van alle leden is hoger opgeleid. Ideaal aan Parship is de goede verdeling van mannen en vrouwen, die ongeveer op 50-50 ligt. De kans op het vinden van een partner is daarmee voor mannen en vrouwen gelijk. Bij Parship wordt het online daten serieus genomen.

Wanneer je inschrijft op deze site voor hoger opgeleiden, wordt je allereerst onderworpen aan een persoonlijkheidstest. Deze test is speciaal ontworpen voor Parship door de relatiedeskundige prof. dr. Hugo Schmale. Schmale doet al meer dan 30 jaar onderzoek naar relaties en weet als geen ander wat er bij dating komt kijken. Met het invullen van de persoonlijkheidstest vergroot je de kans op het vinden van jouw ideale partner. De resultaten worden namelijk opgeslagen in de database van Parship en gematcht met een partner van het door jouw opgegeven gewenste geslacht.

ELITE DATING

EliteDating datingsite voor hoogopgeleide singlesELITEDATING BEZOEKEN

ELITEDATING is de eerste Belgische datingsite die bij de partnervoorstellen specifiek rekening houdt met uw wensen. Om dating voor hoger opgeleiden een nieuwe dimensie te geven, biedt ELITEDATING een unieke methode aan om singles met een vergelijkbaar opleidingsniveau te matchen.

Aan de hand van de resultaten van onze persoonlijkheidstest stellen wij een uniek profiel samen. Hiermee verhogen we de kans dat u bij ons partnervoorstellen ontvangt die uitstekend bij uw persoonlijkheid passen.


Match4Me

MAtch4Me datingsite hoogopgeleidenMATCH4ME BEZOEKEN

Zoek je een datingsite waar je serieus kunt daten? Dan is Match4me de juiste keuze! Match4me is één van de meest actieve datingsites, speciaal voor hoger opgeleide singles.
 
Schrijf je gratis in en kom direct in contact met duizenden gelijkgestemde singles. Er zijn ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium voldoen dat iedereen belangrijk vindt: opleidingsniveau. Ben je dus op zoek naar een date met 'niveau' ? Dan is Match4me.be zeker iets voor jou !