ALGEMENE datingsites - vind een leuke partner

Hieronder vind je een overzicht van algemene datingsites. Ben je niet zeker wat voor persoon je zoekt, of ben je niet gefocussed op een specifieke 'doelgroep' (bv. 50 plus, holebi, hoogopgeleid, ...), dan ga je best daten via een algemene datingsite. Daar vind je immers de meest uiteenlopende profielen, en daar is zeker wel iemand bij die bij jou past ...

Vergelijk hieronder een aantal van de beste datingsites

Be2

IK GA NAAR Be2

Dating site be2 is uitgeroepen als winnaar na verschillende testen van datingsites op het internet. De basis van de be2 service wordt gevormd door een wetenschappelijke test die de leden gratis een evaluatie van hun persoonlijkheid schetst, alsook een gedetailleerde beschrijving van hun ideale partner. Singles die willen mensen leren kennen en dating interessant vinden, kunnen hier zeker terecht.

De basis van het succes van be2 is een wetenschappelijke test die de leden gratis een evaluatie van hun persoonlijkheid schetst, alsook een gedetailleerde beschrijving van hun ideale partner geeft.

Het uitvoeren van de persoonlijkheidstest van be2 is gratis en geheel vrijblijvend. Enkele minuten nadat u de test heeft opgestuurd, ontvangt u, eveneens kosteloos, de uitslag en een lijst met partners die bij u passen..

RelatiePlanet

IK GA NAAR RELATIEPLANET

Relatieplanet.be is één van de bekendste datingsites in Nederland en België.

Een groot aantal kwalitatieve profielen en een uitstekende service heeft er voor gezorgd dat Relatieplanet reeds meerdere malen is verkozen tot datingwebsite van het jaar.

Als u op zoek bent naar een leuke date dan is Relatieplanet.be dus zeker een goed startpunt !

Meetic

IK GA NAAR MEETIC

Meetic.be is onderdeel van het Franse Meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating. Meetic bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd één van de grootste sites op het gebied van online dating, met vele duizenden singles op zoek naar een relatie, die zich met een uitgebreid profiel geregistreerd hebben.

Waarom Meetic? Meest heeft naar eigen zeggen de meest gevarieerde database en is er voor alle singles. Je kan er heel wat leuke en enthousiaste mensen ontmoeten die allemaal op zoek zijn naar een date. Hierdoor is het ontmoeten van singles in je regio, buurt of stad heel eenvoudig.

SF Dating

IK GA NAAR SF DATING

Klaar met de vlakheid en de sleur van alledag? Je bent volwassen, houdt van het leven en je bent respectvol en communicatief?  Je zoekt naar 'iets meer' in het leven? Sf Dating is de juiste plek voor jou om contact te leggen voor een Friends with Benefits, Friends plus contact of een andere relatievorm die je niet zomaar publiek wil delen

Anoniem en discreet contact leggen met echte mensen zonder flauwekul erom heen. Het kan. Sf bewaart je privacy en deelt (via welk digitaal kanaal dan ook) nooit gevoelige informatie met derden en valt je niet lastig met lokkertjes. Kortom, geen onzin waar je niet op zit te wachten. SF is er ook voor op je mobiel, inclusief 1:1 SF chat (binnen het TopMember bereik).

Tesamen.org

IK GA NAAR TESAMEN.ORG

Ontmoetingssite Tesamen.org heeft een unieke positie als niet-commerciele dating dienst met consequent een eerlijke no-nonsens aanpak.

Deze dating site is als enige op internet geregistreerd en gecontroleerd door de Belgische overheid. Tesamen.org wil zich onderscheiden door zijn duidelijkheid over tarieven en mensen te helpen om de juiste partner te vinden vanuit hun eigen ervaring.