NIche datingsites, want iedereen mag daten ...

Soms is het wat moeilijker om een leuke, toffe date te vinden of iemand die je écht begrijpt. En dan voldoen ook de 'gewone' datingsites niet meer. Niet iedereen staat bv. te springen om een relatie te beginnen met een alleenstaande mama of papa. Want ... zou het wel klikken met de kinderen ? Weet iemand zonder kinderen wel waar hij of zij aan begint ? Of heb je een maatje meer ? Dan zoek je wellicht naar iemand die je kan appreciëren zoals je bent en je neemt zoals je bent (en er nog fier op is ook !). Of ga je graag of op je eerste indruk en wil je op 1 dag wel verschillende potentiële partners leren kennen ? Dan is speeddating misschien wel iets voor jou. 

Wat je situatie ook is, er is vast wel een datingsite waar je gelijkgestemde zielen kan ontmoeten ... Hieronder geven we een aantal voorbeelden.

De datingsites hieronder zijn vast wel iets voor jou

Alleenstaande Papa's

Datingsite voor alleenstaande papa'sIK GA DE SITE BEZOEKEN

Op zoek gaan naar een nieuwe relatie kan erg spannend zijn. Dit geldt des te meer voor alleenstaande vaders. Hoe reageren je kinderen? Accepteert zij je kinderen? En is er een klik tussenbeide? Is er naast een drukke baan en kinderen nog voldoende tijd voor een nieuw persoon in je leven? Dilemma's waar veel alleenstaande ouders mee worstelen.

Te meer alleenstaande ouders vaak drukke en overvolle agenda's hebben biedt Alleenstaande-Papas.be uitkomst bij het vinden van een nieuwe partner. Een datingsite die zich specifiek richt op zowel Alleenstaande Papas als Alleenstaande Mamas en een platform creëert voor een grote groep single parents die begrip hebben voor elkaars situatie en vanuit die overeenkomstige gedachte eenvoudiger een partner kunnen vinden.

Ook singles die openstaan voor een partner met één of meerdere kinderen kunnen zich uiteraard inschrijven.

SmartVibes

SmartVibes speeddating eventsIK GA NAAR SMARTVIBES

SmartVibes is de leider in België voor wat betreft speeddating evenementen. Maandelijks vinden heel wat speeddates in heel Vlaanderen plaats. Het concept is eenvoudig: 7 mannen ontmoeten 7 vrouwen 7 minuten lang.

Nadien kunnen de deelnemers via de website aangeven met wie ze hun contactgegevens willen wisselen. Bij een wederzijdse match worden contactgegevens uitgewisseld. De groepen zijn steeds opgedeeld per leeftijd en per regio.

SmartVibes organiseert avonden in Brugge, Gent, Antwerpen, St-Niklaas, Mechelen, Kempen, Hasselt, Leuven en Meise.

MaatjeMeer-Match

Datingsite maatjemeer match voor volslanke mensenIK GA DE SITE BEZOEKEN

Maatjemeer-Match.be is dé datingsite voor volslanke mensen op zoek naar vriendschap, een date of een serieuze relatie en is uitgegroeid tot dé grootste dating site voor singles volslanke mensen.Op Maatjemeer-Match.be kunnen volslanke mensen daten via internet en leuke singles ontmoeten. Ga snel kijken en misschien vindt u wel snel de partner van uw dromen.

Alleenstaande Mama's

datingsite voor alleenstaande mama'sIK GA DE SITE BEZOEKEN

Alleenstaande-Mamas.be is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama's (en papa's) in België die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 80 nieuwe deelnemers per dag is Alleenstaande-Mamas.be uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve datingsites voor alleenstaande ouders.Op AlleenStaande-Mamas.be kan men in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kan men rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan zijn of haar zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kan het contact in een eigen tempo opgebouwd worden.

Door de berichten via AlleenStaande-Mamas.be te versturen blijft de bezoeker anoniem zolang hij of zij dit wenst: men heeft dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in "het echte leven".


CityDate

Citydate speeddating evenementenIK GA NAAR CITYDATE

CityDate speeddating events organiseert speeddating events voor mannen en vrouwen in Antwerpen, Gent en Leuven. In een beperkte tijdspanne kunnen jullie nieuwe contacten leggen in een sfeervolle omgeving.

De speeddate events verlopen op een ongedwongen manier, zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.  Bovendien vinden deze speeddating events plaats in gezellige restaurants en bars die centraal gelegen zijn. Ze streven ernaar elke deelnemer een aangename avond te bezorgen!

Speeddaten is een moderne manier om vele singles te ontmoeten op een gezellige avond. Op één avond maak je contact met 7 à 12 personen van het andere geslacht. ... en wie weet vind jij je partner of maak je nieuwe vrienden!