Het nadeel van regionaal daten

Regionaal daten is perfect als je niet te kieskeurig bent over de gebruikerservaring die een datingsite biedt of over het aantal leden. De realiteit is echter, hoe kleiner een regionale datingsite, hoe minder geavanceerd de technologie waarmee wordt gewerkt en hoe kleiner het team dat aan de service werkt.

Regionaal daten op een niet-regionale website

Als je op een regionale datingsite niet de resultaten krijgt waarop je gehoopt had, kan een nationale of zelfs internationale datingsite zoals deze betere resultaten bieden. In het begin vraag je je misschien af waarom je naar een date bij jou in de buurt zou moeten zoeken op een website met duizenden of zelfs miljoenen leden die vele kilometers ver of zelfs in een ander land wonen.

De realiteit is dat op een datingsite met miljoenen leden, de kans vrij groot is dat er ook leden op zitten die bij jou in de buurt wonen. Wanneer je je inschrijft kun je selecteren waar je wilt zoeken en er zo voor zorgen dat je alleen wordt voorgesteld aan singles die bij jou in de buurt wonen. Als het aantal singles in jouw buurt te klein is, kan je altijd nog je zoekcriteria verruimen.